Nørreby - Mågerne i Viby
You can do it!
ForsideFamilienBillederBillederNyhederSalgStamtræ
Biler gennem tiden

Vi er igang med at finde billeder af vores forskellige biler gennem tiden.

 Lille blå Mazda 

Vores første bil fik vi af Henny og Polle. Bilen havde været brugt i adidas på Sandager. Foto er taget på vej fra Haslev Seminarium til salg i Solrød.

 Vand polo (vw) 

Vores anden bil gik under navnet vandpolo, da den tog masser af vand ind i kabinen i regnvejr. Billedet er taget under en tur til Harzen (sehr kalt), hvor Mette blev produceret.

 Seat Ibiza 

Vores tredje bil var en sort Seat Ibiza med "frugtkurv", som Lone kaldte den 2 tommer udstødning med banan-manifold, som blev sat på. Billedet er fra Bogø med Farø broen i baggrunden.

 Blå Mazda 323 stationcarDet er lidt snyd, for vi kan ikke finde nogen billeder af vores egen fjerde bil, men den var magen til Polle og Hennys, som vi var i Italien med.
 Koksgrå Mazda 626 2.2I 1991 købte vi en splinterny Mazda 626 2.2, som blev vores femte bil. Billedet er taget på en af de utallige sommerferier i Italien (Camping Continental, Bardolino i 1994, hvor Brasilien slog Italien efter straffesparkskonkurrence i fodbold VM).
 Grøn Mondeo 2.0 stationcar 

Sjette bil var også første firmabil (tak til Ebbe fra Datasupport). Her ses den grønne Mondeo 2.0 stationcar bagfra i forbindelse med Susanne og Hans-Jørgens bryllup i 1999.

 Sort Mondeo 2,5 V6 I 2000 skaffer Lars en erstatning for Henriks eksisterende Mondeo, denne gang en 2,5 V6 med 170 HK, som vi ender med at købe privat senere. Carsten (Steens lillebror) køber den i 2007, så vi ser den heldigvis en gang i mellem.
 Lones skodaHer er så Lones skoda, som hun fik 1. september 2005. Lone brokker sig nogle gange over, at den mangler nogle heste sammenlignet med mazda'en. Til gengæld har den blandt andet aircon, varme i sæder og webasto fyr.
 Grå Mondeo 3.0 V6 stationcarForeløbig sidste bil er også firmabil (tak til Thomas fra Pronova), nemlig en sea grey Mondeo 3.0 V6 stationcar med 204 HK.


 

Biler gennem tiden